PDA

View Full Version : iMessage issue


ben123456
Jun 25, 2013, 03:51 AM
After updating to beta 2 my iMessage has not been working on my phone. Nor my friends who is also on beta 2. Is anyone else having this issue?

gomoq13
Jun 25, 2013, 03:57 AM
After updating to beta 2 my iMessage has not been working on my phone. Nor my friends who is also on beta 2. Is anyone else having this issue?

Restarting the phone worked for me, including mine.

nooaah
Jun 26, 2013, 08:24 PM
Still not working for me. I deactivated, restarted, reactivated. No luck. Delivers to some contacts but not my girlfriend. I'm on a clean install of beta 2. iMessage worked on my previous beta 2 install that was based on a backup restore. Thoughts? Advice??

dictoresno
Jun 26, 2013, 08:47 PM
you can try reloading the OS again. i was having problems with imessage not activating on ios6 after i was using a prepaid SIM while in Iceland for a week. it worked perfectly while there, but when i put my verizon sim back in, no dice. i had to reload the OS then restore to a previous backup.

are you guys stuck on activation? when i went to beta 2, my imessage was activated properly upon updating, but my phone number was greyed out. i had to hard reboot to allow it to use my number as an imessage address.

Bawstun
Jun 26, 2013, 09:06 PM
In beta 1 I had issues with activation.

In beta 2 it enables and actives just fine, but never sends as a blue iMessage no matter what. When I receive messages from iPhone users it says 'iMessage' (but of course their bubble is gray, as incoming) but everytime I send, it just doesn't deliver, and turns green.

Tyler23
Jun 26, 2013, 09:20 PM
In beta 1 I had issues with activation.

In beta 2 it enables and actives just fine, but never sends as a blue iMessage no matter what. When I receive messages from iPhone users it says 'iMessage' (but of course their bubble is gray, as incoming) but everytime I send, it just doesn't deliver, and turns green.

Exact same problem for me. It's the only major problem I'm having with this beta.

ominx
Jun 26, 2013, 10:08 PM
After updating to beta 2 my iMessage has not been working on my phone. Nor my friends who is also on beta 2. Is anyone else having this issue?

I was having problems after updating too! That is until I realized that for whatever reason iMessage turned itself off. It may seem silly but double check to make sure it's actually turned on.

Gjwilly
Jun 26, 2013, 10:21 PM
I was unable to send an iMessage (only a text message) until someone sent me one first -- then I could reply with an iMessage.

Something really weird happened yesterday though when I received 65 iMessages in about a 1-minute span and they were all showing up on my end as Asian characters.
I even rebooted my phone and after the reboot they continued for about an other 20-seconds.
:eek:

ben123456
Jun 27, 2013, 01:58 AM
Restarting worked for me and iMessage stops working like once a day which I have to restart

Tyler23
Jun 27, 2013, 08:34 AM
So my issue seems to come down to an issue sending iMessages to my fiancee. With everyone else, it works fine, but with her, I'll send but it won't be receieved for 5-15 minutes, if at all. I've never had a problem messaging her before. She is always either in a strong signal area or on house wifi.

Has anyone had an issue on iOS 7 sending iMessages to a single person?

Armen
Jun 27, 2013, 12:56 PM
I reinstalled beta 2 and setup the phone as NEW and that fixed my iMessage issue.