PDA

View Full Version : Handbrake Fails To Locate DVD Source




wrkactjob
Jun 28, 2013, 08:50 AM
Just updated to Handbrake0.9.9.5530

Previous version I would drop down source it would show the dvd I had inserted in my d drive, click and it would spend a few minutes processing the files.

Now I drop down the source box, I can see the dvd but when I click on it nothing happens, is this an error or a 'new feature'?

PS: OK downgraded to an older version 0.9.6 and this works, bit strange.



dynaflash
Jun 28, 2013, 05:55 PM
why would you go from 0.9.9 to 0.9.6 ???

Btw, this is the very first report of this I have ever seen. Very strange.

Dalton63841
Jun 28, 2013, 06:00 PM
Did you install libdvdcss.pkg? The regular VLC does not work to handle DVD's anymore on the newest builds of Handbrake.