PDA

View Full Version : [Resolved] Default function to browse between tabs in Safari?




Sanchez25
Jul 16, 2013, 11:19 AM
Before I had done my fresh install, I was doing something like CMD + Arrow, or perhaps ALT + Arrow, I donít even remember. It seems as if none of these work anymore now.

Is there a default setting for this? How do I go through tabs with my keyboard?

----------

Weirdly enough it works now with Shift + CMD + Arrow. I swear I had tried this before, and it didnít work. I had even made sure the focus wasnít in a text field, because I know it doesnít work then. Sorry for the useless thread. :rolleyes:



desertman
Jul 16, 2013, 12:31 PM
Control + Tab.

Sanchez25
Jul 16, 2013, 12:43 PM
Control + Tab.

Nice, works as well!

Con: works only in one direction
Pro: works even if focus is on address bar

:)

desertman
Jul 16, 2013, 01:10 PM
Con: works only in one direction.
Control + Shift + Tab.