PDA

View Full Version : Could not sign in to iMessage.




jason.siegel
Jul 28, 2013, 04:36 PM
As of a few days ago, I am getting the following error in Messages on OS X 10.8:
"Could not sign in to iMessage.
The server encountered an error processing registration. Please try again later."

Anyone know why this is happening?



jason.siegel
Jul 28, 2013, 07:36 PM
Now it says "The registering device does not have the appropriate credentials."

ogun7
Aug 1, 2013, 01:14 AM
I have the same problem as of today. The discussions forums @ support.apple.com said signing out of iCloud then signing in would work, but it didn't for me. I will call AppleCare in th morning. Did you recently add an iDevice to iMessage or are you using iOS 7 beta on any iDevices? I have done both. I changed my AppleID password because I was afraid of a comprised account.

SpectreOne3
Aug 2, 2013, 09:30 AM
Now it says "The registering device does not have the appropriate credentials."

I'm getting this same issue with iMessages on my iMac running 10.8.4. So far some of the suggested fixes on the Apple support site have not worked :mad:

mikegoldnj
Aug 2, 2013, 01:00 PM
Could this possibly be related to the iCloud Keychain on the iOS devices using iMessage?

kappaknight
Aug 2, 2013, 02:46 PM
Hrmm... my iChat/iMessage app have recently started to go crazy as well. I don't remember if it was the exact same day I download and installed iOS 7 w/ the whole cloud keychain thing, but this is pretty annoying.

My Facebook contacts are now all numbers, and the app would randomly pause and beach ball - as if I have bad RAM or something.

bp1000
Aug 5, 2013, 06:48 AM
I can't login to imessage on my MBA either.

"The server encountered an error processing registration. Please try again later"

I haven't registered, i've been using imessage on my mac, iphone, ipad for ages.

srascal
Aug 5, 2013, 12:40 PM
Same error message. I have not added any devices or changed a thing.

leitmotif
Aug 5, 2013, 09:45 PM
Same here. I kept trying to sign in and the error keeps popping up.

jason.siegel
Aug 5, 2013, 09:58 PM
I fixed it with this: http://support.apple.com/kb/PH11243

leitmotif
Aug 5, 2013, 10:48 PM
I fixed it with this: http://support.apple.com/kb/PH11243

Seems to have worked. Thank you.

bp1000
Aug 9, 2013, 06:22 AM
I fixed it with this: http://support.apple.com/kb/PH11243

Thanks

worked for me too

YanivZ
Sep 22, 2013, 06:51 PM
I fixed it with this: http://support.apple.com/kb/PH11243

Thank you Google for letting me find HW and SW solutions that any customer service will take ages to provide solutions to

JesterJJZ
Dec 12, 2013, 03:49 AM
Yeah, nothing's working for me. I've been using iMessage on my MacPro running 10.8.5 just fine, but it's never worked on my MBP. It just keeps asking for my password. :confused:

JesterJJZ
Dec 27, 2013, 02:43 AM
*crickets*

Anyone? :(