PDA

View Full Version : SD Card slot and VM Fusion




philipkroberts
Aug 10, 2013, 05:37 PM
Is it possible to have the VM located on a high speed SD card?
If so will this be painfully/noticeably slow?

Thanks



posguy99
Aug 10, 2013, 05:56 PM
Is it possible to have the VM located on a high speed SD card?
Yes.

If so will this be painfully/noticeably slow?


Yes.

kodeman53
Aug 11, 2013, 11:38 AM
Is it possible to have the VM located on a high speed SD card?
'high speed SD card' is an oxymoron.

If so will this be painfully/noticeably slow?
Yes, it will be glacially slow.

cramazing
Aug 11, 2013, 12:07 PM
i;ve done this, dont do it... it sucks :D

if you want to go external on Fusion, go with USB3.0