PDA

View Full Version : Error reading web settings




cclloyd
Aug 15, 2013, 02:02 AM
I keep getting this error, all the time, in the Server.app. When I go to Websites, it can't load it, and when I turn it on, I get this error.

"The error occurred while processing a command of type 'setState' in plug-in 'servermgr_web'."

I tried deleting the 'Web' folder in /Library/Server and then restarting server but no luck. Any idea how to fix?


PS. Running 10.9 dp5 with server dp5, but had this issue on 10.8.



alexrmc92
Aug 16, 2013, 04:57 PM
I keep getting this error, all the time, in the Server.app. When I go to Websites, it can't load it, and when I turn it on, I get this error.

"The error occurred while processing a command of type 'setState' in plug-in 'servermgr_web'."

I tried deleting the 'Web' folder in /Library/Server and then restarting server but no luck. Any idea how to fix?


PS. Running 10.9 dp5 with server dp5, but had this issue on 10.8.

Stange... must be an issue with Server.app

open terminal and try

sudo serveradmin status web

and see what it returns. Can you access the websites in a browser?

cclloyd
Aug 17, 2013, 12:35 AM
Stange... must be an issue with Server.app

open terminal and try

sudo serveradmin status web

and see what it returns. Can you access the websites in a browser?

One of the sites (not the main site mind you. That is a different FQDN) is http://cclloyd.com.

It doesn't load for me.

Edit: I tried running that command and it returns "webstate='RUNNING'"