PDA

View Full Version : Installed reset media library config now cant sync music


Shawzborne
Aug 16, 2013, 11:09 AM
Hi,

I installed the reset media library config and now I can't sync music to my iphone.

What should I do?

Thanks

Gogurt48
Aug 16, 2013, 11:44 AM
Hi,

I installed the reset media library config and now I can't sync music to my iphone.

What should I do?

Thanks

Install (or reinstall) the new iTunes beta. It should work fine after that.

Shawzborne
Aug 16, 2013, 11:45 AM
Install (or reinstall) the new iTunes beta. It should work fine after that.

Do you mean restore from backup ? Or do I have to loose all my data?

Antoni Nygaard
Aug 16, 2013, 11:52 AM
Do you mean restore from backup ? Or do I have to loose all my data?

NOT iOS the iTunes application on the mac.

Shawzborne
Aug 16, 2013, 11:53 AM
NOT iOS the iTunes application on the mac.

O ok some other people should make that more clear thanks do the "proper" info I appreciate it

Gogurt48
Aug 16, 2013, 11:55 AM
Do you mean restore from backup ? Or do I have to loose all my data?

No, I wasn't referring to your iTunes backup, I was referring to the iTunes program itself. You need to reinstall the new iTunes beta, version 11.1b44. Then sync as usual. Your music should sync just fine.

iapplelove
Aug 16, 2013, 11:55 AM
O ok some other people should make that more clear thanks do the "proper" info I appreciate it

op your original response was pretty clear.

Gjwilly
Aug 16, 2013, 11:30 PM
Any solutions for Windows users since there's no Windows beta of iTunes available?

Shawzborne
Aug 17, 2013, 07:51 AM
No, I wasn't referring to your iTunes backup, I was referring to the iTunes program itself. You need to reinstall the new iTunes beta, version 11.1b44. Then sync as usual. Your music should sync just fine.

I did as you said: installed the new beta and re synced now I have this issue: no album art

http://img.tapatalk.com/d/13/08/17/asapuqum.jpg

Gogurt48
Aug 17, 2013, 07:53 AM
I did as you said: installed the new beta and re synced now I have this issue: no album art

Image (http://img.tapatalk.com/d/13/08/17/asapuqum.jpg)

That's odd. I don't know what to suggest to fix that.

Shawzborne
Aug 17, 2013, 08:00 AM
That's odd. I don't know what to suggest to fix that.

Well what I'm gonna do is try re-deleting and re adding songs also I'm having an iTunes in the cloud issue as I will post screenshot in 5 seconds

----------

Also this issue still with itunes in the cloud items showing as on my iphone (the are not actually on my iphone just sitting there)

http://img153.imageshack.us/img153/345/fpbk.png

----------

Do you think I should do the reset library thing again(the second time?) then sync?


Edit: also same is happening for tv shows, all three of these are completely not on my device

http://img443.imageshack.us/img443/5549/u0r1.png