PDA

View Full Version : Not sure if a bug but awesome


chumawumba
Aug 17, 2013, 01:53 PM
So in beta 6 I found out you can use control center... In notification center. It's hard to get it to work, but it does.

vmaniqui
Aug 17, 2013, 04:49 PM
NICE...i wonder when they will they officially release it.

Chocolatemilty
Aug 19, 2013, 02:17 PM
So in beta 6 I found out you can use control center... In notification center. It's hard to get it to work, but it does.

Definitely has to be a bug, as the entire bottom of the screen when notification center is open acts as the "close" area. I couldn't replicate this on both my iPad and iPhone.

TheKrs1
Aug 19, 2013, 03:34 PM
Why is this useful? To save you a second up-swipe?

chumawumba
Aug 19, 2013, 05:17 PM
Alright after rebooting I couldn't do this again. Must be one of those random bugs.