PDA

View Full Version : Own WOW on PC, do I have to re-buy it for Mac?


erkanasu
Mar 12, 2006, 05:49 PM
Own WOW on PC, do I have to re-buy it for Mac? That would be pretty dumb.
paul

EricNau
Mar 12, 2006, 05:50 PM
What does the box say? Does it have a Mac logo on it anywhere?

Nermal
Mar 12, 2006, 05:51 PM
Own WOW on PC, do I have to re-buy it for Mac?

No. Blizzard's great, they put both versions on the same CDs :)

evilgEEk
Mar 12, 2006, 06:04 PM
Blizzard has had Hybrid (PC and Mac) discs since the Starcraft Expansion Pack. I love Blizzard. :)

erkanasu
Mar 12, 2006, 06:19 PM
whoa! thanks guys, the guy i talked to at EB said they dont carry WOW for mac, hahah

Play Ultimate
Mar 12, 2006, 06:41 PM
whoa! thanks guys, the guy i talked to at EB said they dont carry WOW for mac, hahah

Idiot. It's damn frustrating when employees don't know their product.

MacRumorUser
Mar 12, 2006, 07:43 PM
Idiot. It's damn frustrating when employees don't know their product.

i'm more surprised when they do :D

chaos86
Mar 12, 2006, 10:12 PM
whoa! thanks guys, the guy i talked to at EB said they dont carry WOW for mac, hahah

yeah 2-3% market share for OSX means it's pretty uncommon for these questions to come up so most customer service people dont know the answers. its unfortunate. just wait til you have a problem with an ISP or something who 'dont support macs'. you'll do better to post a thread on MR to fix your mac problems then to ask a CSR at a big company like EB or an ISP.