PDA

View Full Version : Anyone have Quake 4 for mac?...


slick316
May 31, 2006, 09:23 PM
I didn't even know it came out for Mac's, but I wanted to do my research on it first before buying it.
I hear its a dual binary and should therefore work on my MBP 17" decently then, can anyone confirm this?

BurtonCCC
Jun 1, 2006, 12:09 AM
Yep, it's Universal. (http://www.macnn.com/articles/06/04/14/quake.4.ships/)

Daniel.

Compatiblepoker
Jun 1, 2006, 10:36 PM
Just got finished reading a review for it a couple minutes ago.
http://www.insidemacgames.com/reviews/view.php?ID=702