PDA

View Full Version : logic express not accepting input




paionasklepios
Sep 11, 2006, 08:08 PM
!



scottlinux
Sep 11, 2006, 09:31 PM
Is the midi device showing up in Audio Midi Setup (outside of Logic)?

Is this intel or ppc mac? I think the trial version is ppc only, at the moment.

paionasklepios
Sep 12, 2006, 01:05 AM
!