PDA

View Full Version : Mac OS for Powermac?




christheeskimo
Sep 13, 2006, 10:16 PM
I just inherited a Powermac G3 450mHz b&w, 192 mb ram. It has tiger on it but it runs
REALLY slow when using more than one app. I have a copy of panther and I was wondering if there would be any kind of speed boost if I dropped it down to that. I want to just be able to run word and simple things like that.



WildCowboy
Sep 13, 2006, 10:20 PM
Panther might be a bit faster, but I'll bet that upgrading the RAM in your machine would go a long way towards speeding things up.

jdwl
Sep 15, 2006, 03:53 AM
Tiger is actually a bit faster than panther for most things (more optimised). The choke point is going to be only having 192meg ram - you really need 512 or more to run OSX satisfactorily...