PDA

View Full Version : Mac Pro G5 hard drive




robertmagness
Sep 17, 2006, 06:38 PM
I have a MacPro G5 Dual Procesor 2.0GHZ. I know I have a hard drive slot that I can fill and I wanted to know if I could use the new Seagate 750GB drive in there. Anybody have any feedback?



technicolor
Sep 17, 2006, 06:48 PM
You are mixing like 3 computers...
What do you actually have? The computer in your title doesnt exist.

Also no need to post the same question on several forums, that is frowned upon here.

gallinger
Sep 17, 2006, 10:30 PM
No such thing as a mac pro g5 man. hahaha

kered22
Sep 17, 2006, 10:49 PM
I have a MacPro G5 Dual Procesor 2.0GHZ. I know I have a hard drive slot that I can fill and I wanted to know if I could use the new Seagate 750GB drive in there. Anybody have any feedback?
I'm guessing you're referring to the PowerMac G5 (the predecessor to the MacPro). The 750GB Seagate should work fine in there.