PDA

View Full Version : Starcraft fullscreen on an ACD 23


astheniac
Oct 21, 2006, 05:09 PM
Hello,

While I understand that Starcraft is set at 640 x 480, I've been able to get it to run on my PowerBook, by changing the Display Resolution for the notebook monitor itself to 640 x 480, so that when I run the program, it appears fullscreen, on the notebook monitor.

However, when I do the same, set the Display Resolution for the Cinema Display for 640 x 480, and load the game up, the game resizes to 640 x 480, and automatically resets the Display Resolution back to 1920 x1200.

And also, if I set the Cinema Display Resolution to 640 x 480, then start the game then press apple-m, for window-mode, then I get the game fullscreen on the 23-inch.

Is there a way to get Starcraft to run non-windowed fullscreen on the ACD, just like it does for my 15-inch monitor.

combatcolin
Oct 21, 2006, 05:16 PM
Starcraft = Old.
ACD = New.

Your bound to have trouble with such a combination.

Try the Blizzard forums, or http://www.widescreengamingforum.com/forum/

astheniac
Oct 21, 2006, 06:09 PM
Thank you CombatCollin

ReanimationLP
Oct 22, 2006, 02:22 AM
Starcraft = Old.
ACD = New.

Your bound to have trouble with such a combination.

Try the Blizzard forums, or http://www.widescreengamingforum.com/forum/

But SC still roxors my soxors. :D

combatcolin
Oct 22, 2006, 06:56 AM
Try playing Diablo 2 at 800*600 or at an even more extreme 640*480 on a big monitor.

Almost lifesize!

killmoms
Oct 22, 2006, 07:01 AM
The pixels are big as hams!