PDA

View Full Version : How many machines are you running on?




jethroted
Apr 22, 2003, 11:30 AM
If I count all the machines I have in total I think I have about 14. That includes dual processor machines.

**Note** Dual machines can count as 2 machines since they process 2 WU's at once.



MrMacMan
Apr 22, 2003, 11:44 AM
1.

*sob*

jethroted
Apr 22, 2003, 12:00 PM
Originally posted by MrMacman
1.

*sob*

You should search out some friends comps to fold.

Stelliform
Apr 22, 2003, 12:14 PM
The number varies radically. Currently running I have 9. I do alot of folding at night and on weekends. At peak performance I have 13. (give or take.) I basically look anywhere I can pick up a few units... :)

Rower_CPU
Apr 22, 2003, 12:18 PM
I'm on about 40...I think.

mc68k is about the same, probably a little more.

Giaguara
Apr 22, 2003, 12:24 PM
Spectravideo 738 (at my parents place, thousands of miles from me)
(Pause, school computers, horrible.)
P1 166 table (horrible, besides sold away, spent money flying to south america)
P2 366 laptop (98, ME, RH, Mdr etc. sold away, money spent on mac)
iBook ...
Will get later this year a 970 i hope :rolleyes:
so, 4 only. hm. those that i've had so far, and 1 those i do have now.

mc68k
Apr 22, 2003, 01:30 PM
if you include the DP comps as 2 we're prob about 90+ strong here

the majority of those being 800Mhz - 1GHz eMacs and Dells

i could do a complete list if anyone cares

szark
Apr 22, 2003, 02:21 PM
I've only got one folding -- it's the only computer that I leave on constantly.

When I eventually get a server for my house, I'll start that one folding too.

maradong
Apr 22, 2003, 03:02 PM
8

edesignuk
Apr 22, 2003, 03:12 PM
One :eek: :rolleyes: :p

howard
Apr 22, 2003, 03:18 PM
just one

Grimace
Apr 22, 2003, 03:20 PM
3 at the moment

eyelikeart
Apr 22, 2003, 05:53 PM
I've got 2 machines going, totaling 3 processors.

My iMac at home and the DP PowerMac here at work! ;)

MrMacMan
Apr 22, 2003, 08:29 PM
Are we counting duals as 1, or 2 computers here?
:rolleyes:

Some of you say 1, but you have duals, yet others have the 2 CPU = 2 comps...

Set some ground rules please. :o

Originally posted by jethroted
You should search out some friends comps to fold.

The one friend that has a ton of computers is on another DC project (bah) and aparently he gets like pennys to his work units completed... :p

Yeah, I think if someone send that secret install link here I'll install on some of my friends computers. :p

Jimong5
Apr 22, 2003, 09:10 PM
Sorry for Hyjacking... but i have some questions.

1.) what is the macRumors Folding Team ID?
and
2.) Is there a way I could get it to do full duals for my dual 867?

Freg3000
Apr 22, 2003, 09:28 PM
Answer: 1

But I also have a question-How did everyone know that the original question was about folding? It just says "running." Why did everyone assume that is was about F@H? (even though that seems to be the right assumption :))

medea
Apr 22, 2003, 09:54 PM
Originally posted by Freg3000
Answer: 1

But I also have a question-How did everyone know that the original question was about folding? It just says "running." Why did everyone assume that is was about F@H? (even though that seems to be the right assumption :))
Macrumors Team Folding is simply the most commonly discussed,
just the one mac here.

MrMacMan
Apr 22, 2003, 10:19 PM
Originally posted by Jimong5
Sorry for Hyjacking... but i have some questions.

1.) what is the macRumors Folding Team ID?
and
2.) Is there a way I could get it to do full duals for my dual 867?
1. 3446
2. Look at the FAQ page. here (http://forums.macrumors.com/showthread.php?threadid=21908) You want the DP script. Mc68k made those.

Originally posted by Freg3000
Answer: 1

But I also have a question-How did everyone know that the original question was about folding? It just says "running." Why did everyone assume that is was about F@H? (even though that seems to be the right assumption :))
1. Its in the DC forum.
2. (from the sig of the thread maker) "(fold for team 3446!)"

britboy
Apr 23, 2003, 03:22 AM
At the moment I'm running it on two computers. A 1GHz athlon (mine), and a 3GHz P4 (my mum's:)). I've been running it on my 500MHz tibook, but that seemst to have delevoped a problem with the hard drive, so it's out of the running right now :(

So currently: 2 computers :cool:

jethroted
Apr 23, 2003, 08:07 AM
Originally posted by Freg3000
Answer: 1

But I also have a question-How did everyone know that the original question was about folding? It just says "running." Why did everyone assume that is was about F@H? (even though that seems to be the right assumption :))

Because this is the distributed computing thread, and most people here are folding. Sorry for any mix up.

jelloshotsrule
Apr 23, 2003, 09:38 AM
just one

FelixDerKater
Apr 23, 2003, 02:28 PM
One or Two most of the time.

24/7 on my TiBook and whenever the PC is on at home, it folds.

Freg3000
Apr 23, 2003, 10:47 PM
Originally posted by jethroted
Because this is the distributed computing thread, and most people here are folding. Sorry for any mix up.

I guess it's my fault because I didn't check which forum the thread was in.

Anyway, I have to modify my answer. It's 2 now because it's a dualie. :D

Macs4Me
Apr 25, 2003, 10:15 AM
9 machines total..

Macs4Me

jayb2000
Apr 25, 2003, 02:26 PM
5.5 - I get my wife's laptop to run it when I can, but not always.
The other 5 are full time and I am hoping to add several more in the future - including my own 970 at somepoint :D

Now I have 8.
Hoping to get several more in the next week.

bertinman
Apr 27, 2003, 10:30 PM
23 Dell PIII 450's
8 1.2 Athlons
3 Dell PIV 1.8's
1 1gig Athlon at home
1 1.4 Athlon at home

the home ones get 24/7 service while all others are off and one because school work.

Like I said in another thread, I'll be getting 20 PIV 2.4's in 2 weeks :)

I plan to add whenever I get the chance,
5 2400+ athlons
3 2.8 PIV's
a dual XEON 900
and a 2500+ Athlon (for my home upgrade :)

my powerbook shuts off the folding whenever I put it to sleep and gets too hot for my lap, so it doesn't fold :(

- bert