PDA

View Full Version : iStat PROblem




djstarrock
Dec 16, 2006, 09:34 AM
Hi I have the iStat Pro it wont show the fans it say i don't have any, I also tried iStat nano still no luck could you help me out here.



djstarrock
Dec 17, 2006, 03:03 AM
anyone

jl24
Dec 17, 2006, 08:44 AM
Hi I have the iStat Pro it wont show the fans it say i don't have any, I also tried iStat nano still no luck could you help me out here.

Same for me on my Macbook. Are you using the same notebook?

Maxwell Smart
Dec 17, 2006, 10:18 AM
Same problem on my macbook. I wish they'd fix it :(

dr427
Dec 30, 2006, 09:21 PM
Without creating a new thread, what "processes" are normal to see under Istat?

I keep seeing "windowserv...", "sh", & "ps". What are these???

And on my Macbook Pro Temp and Fans are N/A. Fans I can see why it is N/A, but I am surprised it doesn't show a Temp.