PDA

View Full Version : Executable Rename




ATG
Jan 17, 2007, 01:09 PM
I just changed the name of my executable (Cocoa, Xcode 2.x) and was horror struck when the finder said: "This application is damaged or corrupted" (or something along those lines) when I tried to open it.

What the **** just happened and how do I fix this?!?!?

EDIT: Just fixed it. Looks like Xcode forgot to actually rename the executable :rolleyes:. I mean, what's the point of having a field for executable name if it doesn't rename the file when you change it? :mad:



Sayer
Jan 17, 2007, 04:38 PM
You have to build a fresh copy of the App when you make changes like that. Just typing in stuff doesn't actually change anything on disk in the actual application, until you build a fresh copy.

At least this isn't Project Builder times, when it would simply refuse to build a fresh binary even though obvious changes requiring a recompile to object files were made.

ATG
Jan 21, 2007, 07:45 AM
Sorry for the late reply.

I did do a fresh build - twice. I even deleted everything in the build folder to make sure it wasn't caching anything.