PDA

View Full Version : IMAC G5 Intel_RAM




Anthony82
Apr 1, 2007, 04:09 PM
I was going to buy an Upgrade for my IMAC. I currently have 512Mb in
Bank1/DIMM1 I wanted to get a 1GB Stick to put in there. My big Question is I looked at this brand on Frys Website >1GB DDR2 PC2-5400 667 SO-DIMM ADATA<

http://shop3.outpost.com/product/5066545?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG

I then looked up the Ram on the Website A-DATA the company who sells the Ram. And this is what I see as in Specs >>

http://www.adata.com.tw/adata_en/product_show.php?ProductNo=AD2667S

Not sure if its the same one or not. But would this work on my IMAC ??



CanadaRAM
Apr 1, 2007, 04:16 PM
It is the correct nominal spec, so it might work.
If you are in the USA you can get a much better deal on guaranteed Mac compatible RAM at OWC or Data Memory Systems (http://www.datamemorysystems.com/AMM16.asp)

Anthony82
Apr 1, 2007, 04:19 PM
It is the correct nominal spec, so it might work.
If you are in the USA you can get a much better deal on guaranteed Mac compatible RAM at OWC or Data Memory Systems (http://www.datamemorysystems.com/AMM16.asp)

Cool thanks :)