PDA

View Full Version : Call of duty on MacBook pro issue.




hubble1990
Apr 25, 2007, 03:27 PM
Hi there. I'm having trouble getting to the third level of Call of duty.
When the game loads an error message appears and fails to load the game:(

The game was re-installed and the same thing happened again.
I then installed the game on to my G5 Quad tower without any problems.

Is this a intel, operating issue?? Has anyone had this problem??
I'm running a MacBook Pro 2.33. Operating system 10.4.9

Your comments are appreciated.

Many thanks.



rappost
Apr 28, 2007, 09:20 AM
I am having the same problem. On my PowerPC based iMAC (many years old) Call of Duty loads and works fine. On the new iMAC purchased about 5 months ago the game stops at Level 3 with an error message.

I have tried changing several of the graphic settings with no benefit.

The Call of Duty box does call out a PowerPC G4/G5 867Mhz or faster to work.

Any help is appreciated

Mr. MacBook
Apr 28, 2007, 09:35 AM
Call Of Duty, Call of Duty United Offensive, or Call Of Duty 2?

Mack61
May 7, 2009, 06:26 AM
Hi, I've had the same problem with CoD Deluxe. I loaded it to play on my brand new MacBook with 2.93GHz intel Core 2 Duo and it plays well but then quits on before level 3 with an error message. Surely the people at Mac were aware this was going to happen? Any help would be very appreciated.

RipeRetina
May 7, 2009, 06:46 AM
People, be more specific on WHICH call of duty! PLZ...

Mack61
May 7, 2009, 09:50 AM
Call Of Duty:United Operation - it quits before next level with 'paths disconnected' error message.