PDA

View Full Version : Getting a corrupt ipod to mount to the desktop?




iPowers
May 11, 2007, 03:15 PM
is there a way to get a corrupt ipod to mount to the desktop anyway?



mad jew
May 11, 2007, 08:07 PM
I find the best way to try this is to cool it right down (I use a makeshift ice bucket whilst obviously avoiding getting the iPod wet) and then using Disk Utility to find it. Disk Utility seems to have more luck than iTunes and Finder. Good luck. :)

iPowers
May 12, 2007, 11:01 AM
Disk Utlity doesn't show anything, and when I do, it only has the option of erasing it.

mad jew
May 12, 2007, 07:17 PM
So is Disk Utility mounting it then?