PDA

View Full Version : PC133 and PC100 compatibility...


LimeLite
Jun 25, 2003, 04:28 PM
I think I've heard that you can use slower RAM in faster RAM slots, but my question is:
If I had some PC133 RAM, could I put it in a computer that used PC100? What would happen?

Laslo Panaflex
Jun 25, 2003, 04:39 PM
The PC 133 ram would throttle down to the speed of the bus, so the ram would run at PC 100 speeds if you put in PC 133 ram.

iJon
Jun 25, 2003, 04:57 PM
he is correct. you can make fast ram slower, but you cant make slow ram faster.

iJon

crazzyeddie
Jun 25, 2003, 05:29 PM
Originally posted by LimeLite
I think I've heard that you can use slower RAM in faster RAM slots
No, dont do this, its bad.

If I had some PC133 RAM, could I put it in a computer that used PC100? What would happen?
Yes, that is fine.