PDA

View Full Version : Upgrading to After Effects Pro CS3




prs986
Aug 23, 2007, 12:58 PM
I just got a new 20" iMac 2.4ghz and am using AE 6.5 Pro. Since it's running in Rosseta I notice only a slight difference than using my G4 Quicksilver. How much of an increase in performance can I expect upgrading to AE CS3?



Bunsen
Aug 29, 2007, 08:58 PM
It's like night and day! I was using 6.5 and a demo version of 7 on my 2.0ghz MacBook Pro, and the performance in rosetta was terrible. When I got CS3, everything was more responsive, much less "adaptive resolution" degrading when scrubbing the timeline, and render times almost cut in half. Since you're comparing rosetta and your G4, I think you'll be pleasantly suprised!

prs986
Aug 29, 2007, 09:23 PM
awesome! are there any special settings i need to be aware of to get the most out of my mac? i only have 1 gig of ram right now but have 2 more gigs on the way. so that will help a lot.