PDA

View Full Version : bit rate is not working




dukebound85
Dec 21, 2007, 10:35 PM
when importing a cd i set it as aac 192 kbps but when i import the cd is all around 192 like 188 194 etc depending on songs. i have vbr off.

what may be doing this?

thanks



dukebound85
Dec 22, 2007, 06:40 PM
anyone else experience this? just annoying as i sort by bit rate at times

Techguy172
Dec 22, 2007, 09:29 PM
I have never heard of anything like this. Is your Cd in good condition.

dukebound85
Dec 22, 2007, 09:31 PM
I have never heard of anything like this. Is your Cd in good condition.

has happened with the last 3 cds (all new) i have imported. does this happen to you? ive just noticed it since leopard

Techguy172
Dec 22, 2007, 09:36 PM
Actually I get the same thing, I wouldn't worry about it though. it probably has to do with the song i would imagine.

dukebound85
Dec 22, 2007, 09:38 PM
just wierd as it used to always work before

Techguy172
Dec 22, 2007, 09:42 PM
I'll Check my brother's computer tomorrow and see if he gets similar results.

davedecay
Dec 22, 2007, 10:13 PM
Try iTunes LAME & see if it sounds better than AAC.