PDA

View Full Version : How do I install an airport card in an eMac?




da2005pizimp
Jan 6, 2008, 12:23 AM
Hey all i bought a lot of 5 eMacs at my local auction. i got 4 700mhz and one 1.0ghz. when i turned on the 700mhz i noticed that it had a card installed. now my question is how do i take it out? I ask b/c i wanna put it in my clamshells instead. Also doesn't the 1.0ghz use an extreme card? Thanks in advance.



da2005pizimp
Jan 6, 2008, 12:59 PM
i did a quick search and found out where it is for the 700mhz model, is it the same for the 1.0ghz model? thanks.

Eidorian
Jan 6, 2008, 01:01 PM
Airport for the 700 MHz and Airport Extreme for the 1 GHz model.