PDA

View Full Version : fn key switch


BlackGem
Oct 15, 2003, 03:59 PM
Okay, i have a game that uses f1 and such ands its annoying to hit the fn key to use the items in the spot. how do i get it so i have to hit the function key to use the mac stuff on it.

shadowfax
Oct 15, 2003, 04:21 PM
you need to get into control with uControl! (http://versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/12106)

it's a pretty cool program; check it out :)

switchingGeek
Oct 15, 2003, 06:36 PM
Hi,

I just installed uControl. I want to swap the fn and caps lock keys. I was unable to find out how to do that. I can make the caps lock key the fn key. But I can't make the fn key the caps lock key.

Please help!!

Have fun!!