PDA

View Full Version : Spaces & CS3 major problem




ayale99
Feb 15, 2008, 11:17 AM
I just updated to 10.5.2 last night. I have all of the CS3 programs set to their own spaces in Leopard. Now, when I switch from one space to another, it clears all of my workspace and pallettes, leaving only the Photoshop window with no tools. I have to manually activate the workspace from the menu every time I go back to a space.

Anybody else having this problem? Anybody have a solution?



astrostu
Feb 15, 2008, 11:28 PM
Press the tab button twice. Under normal circumstances, it will remove all pallets the first time, and bring 'em back the second time. I had the same situation this morning and this "solved" it.

snickelfritz
Feb 16, 2008, 12:36 AM
Flash CS3 does this if I switch to other apps, regardless of the space they are in.