PDA

View Full Version : Can Anybody Print With Rendezvous?


Horrortaxi
Oct 26, 2003, 06:48 PM
This is a biggie and it seems pretty widespread. Neither of my printers will work when plugged into the AirPort Extreme base station. They'll both work if plugged straight into the computer. There are a lot of posts about this on the Apple discussion board. I'm just wondering if anybody is able to print with Rendezvous under Panther and if you can then what makes you so special?

iEric
Oct 26, 2003, 10:28 PM
Mine works...
Have you updated the base station? there is new firmware..open up the Airport Admin thingy.

Horrortaxi
Oct 26, 2003, 11:40 PM
Originally posted by iEric
Mine works...
Have you updated the base station? there is new firmware..open up the Airport Admin thingy.
Yep, I'm current.