PDA

View Full Version : Bootcamp Bootmanager




Stridder44
Mar 8, 2008, 11:19 PM
So I reformatted my HDD, used (what I thought was the default) GUID partition map, installed Leopard. Then, I open Bootcamp, make a partition, install Vista Ultimate x64 on it.

Now when I boot into Vista I get a weird error saying something about bootmanager and whatnot, after like 30 seconds, Vista starts up as normal.

I must of messed up somewhere?



JeffTL
Mar 8, 2008, 11:55 PM
It might not be working right with the x64 version. Except on the Mac Pro workstation, Apple hardware is only suggested to be used with 32-bit Windows.

Mr. Zarniwoop
Mar 9, 2008, 01:09 AM
Now when I boot into Vista I get a weird error saying something about bootmanager and whatnot, after like 30 seconds, Vista starts up as normal.
Is it a legitimate licensed copy of Vista? There are several pirated versions that try to bypass activation in a way that confuses the way Boot Camp starts up.

Stridder44
Mar 9, 2008, 05:41 PM
Ok, I installed XP Pro (SP2) over the same partition and the error thing doesn't show up anymore.