PDA

View Full Version : metronome software




tast01
Mar 30, 2008, 07:37 PM
Is there any software that will allow me to tap out a tempo or set one through a mic?



Satori
Mar 30, 2008, 07:39 PM
Assuming you have a mac with ilife... Garageband will do the trick.

tast01
Mar 30, 2008, 07:51 PM
garageband lets me set one, id like to tap one out to figure out the tempo. Ive used software called just Metronome, but it doesnt let me tap a tempo out

faintember
Mar 30, 2008, 09:13 PM
Try MetroGnome (http://www.braxtech.com/metrognome/). It looks like it has not been updated in a while, but it may work for your needs and it does include tap entry. It is also freeware.

tast01
Mar 30, 2008, 09:51 PM
thanks ill give it a try