PDA

View Full Version : Change settngs?




iphoneGuy
Apr 11, 2008, 05:45 PM
Where can I change the value of

${PRODUCT_NAME}
${EXECUTABLE_NAME}

Which are in my pList?



kainjow
Apr 12, 2008, 08:32 AM
Get Info on your project's target, then go to the Build tab. PRODUCT_NAME shows up as Product Name under Packaging, and I'm pretty sure by default EXECUTABLE_NAME = PRODUCT_NAME.

iphoneGuy
Apr 12, 2008, 11:15 AM
But where do these variables come from?

kainjow
Apr 12, 2008, 11:22 AM
The magic unicorn in the sky.


But seriously, they are just environmental variables Xcode sets. Search developer.apple.com for more info.