PDA

View Full Version : How do I Uninstall Soundflower 1.3.1?




daggett2
Apr 29, 2008, 12:29 PM
hi
i want to uninstall Soundflower...
The Sunflower package says:
"From an account with administrator privileges, double-click on
the Uninstall_Soundflower.command file."

But i don't see that anywhere in what i downloaded.

And I don't see any app installed that I could drag on to CleanApp.

Also I'm not that comfortable using terminal. (terrified actually)

tnx in advance



Hooka
Jul 17, 2008, 02:41 PM
I was just looking for the same answer, anyone? How do you remove "Soundflower" from your sound preferences?

Peace
Jul 17, 2008, 02:47 PM
Open Audio Hijack and from the Audio Hijack menu select "install extras"

From there you can uninstall soundflower. It will require a re-boot.

Hooka
Jul 17, 2008, 03:00 PM
I found this after a quick search.

http://www.cycling74.com/downloads/soundflower

You just download the program again and run the uninstall. No reboot this way. Enjoy!

msim20
Jan 12, 2010, 12:05 PM
were you able to remove soundflower from sound preferences?
i am not able to do so - even after using the provided uninstall script.

---

update: I restarted my Mac and it worked. So pl ignore the question.

I was just looking for the same answer, anyone? How do you remove "Soundflower" from your sound preferences?

aldejesus
Jul 5, 2011, 09:03 AM
I found this after a quick search.

http://www.cycling74.com/downloads/soundflower

You just download the program again and run the uninstall. No reboot this way. Enjoy!

Thanks, i was trying to uninstall but I was not able to remove the pref. panel. But after a system restart it was gone.

Joe De Livera
Oct 2, 2011, 06:36 AM
I have followed the instructions to uninstall Soundflower 2ch and 16ch using Airfoil but have not succeeded so far.

I also wish to uninstall BoomDevice all of which I had on my old MacBook Pro which is 5 years old.

I am now using a MacBook Pro 4 Core and did not do a clean install and am now paying for not doing so as I have to uninstall apps piecemeal.

Can someone please help me?

Joe De Livera
Colombo

sprale
May 5, 2012, 01:31 PM
Here is my issue. I have a Mac Mini running audio over HDMI to the TV. Seems to work well, until recently. Some movie downloads play loud static noise instead of the audio. When I go to the sound prefs, I see that instead of SHARP HDMI (as it should be below), the prefs default to anything else but. I am trying to get it working in XBMC, but even in VLC the audio is screwed up. I have tried to uninstall Soundflower, but that doesn't seem to resolve the issue. Anyone else have any thoughts?

http://desmond.imageshack.us/Himg194/scaled.php?server=194&filename=screenshot20120505at109.png&res=landing

edit: the issue with the audio was a setting in XBMC (http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=130762). All is well now.