PDA

View Full Version : Handbrake Audio Setting




TheBigPA
Jun 8, 2008, 08:20 PM
Hi Everyone,

I'm trying to rip DVD's for my Apple TV using the Apple TV preset on Handbrake.

I've tried going direct from the DVD AND from TS files created by Mac The Ripper.

The problem I'm having is with the audio. In both instances all I get is a horrible fizz which is louder than any audio contained on the track, thus making the ripped file unusable.

I'm sorry if this has been addressed before, I did look but couldn't find anything.

Is there anybody else who is having the same problem, or better still, someone else who had the problem and then managed to SOLVE it!

Thanks for reading.

Paul.



MikieMikie
Jun 9, 2008, 07:04 AM
What does QT say about the audio tracks? Is Stereo and AC3 there? Does Quicktime play the file properly?

waw74
Jun 9, 2008, 09:44 AM
If you've managed to get a pure DTS track into the movie (and you don't have a DTS decoder) it would do that.
Using the AppleTV preset, i can't manage to do that. Or any preset for that matter.