PDA

View Full Version : How to setup Boxee?




teonebello
Oct 24, 2008, 08:32 AM
Hi Guys,
it is some days that I play with my aTv, but i cannot connect my mac with boxee (on aTv).

I installed boxee last version, it's work pretty well but I cannot connect my mac.
I try to share folder with smb, with media Link upnp, but nothing!!

Somebody can tell the steps that I need to see my music/movies in boxee?

Thank you in advance!!!

Matteo



P-Worm
Oct 24, 2008, 08:54 AM
I couldn't get it to work either, and I think it's because I have my files on a separate drive than where my home folder is. I just chock it up to Boxee being in Alpha right now. It's great, but there's a lot of bugs to iron out.

P-Worm

teonebello
Oct 24, 2008, 08:58 AM
Do you mean in other drive on your mac?

So if your movies are on another drive, you cannot share with smb?

Thanks

P-Worm
Oct 24, 2008, 09:04 AM
I'm saying I don't really know, that's just my guess. You could prowl around the Boxee forums about this, but I decided the best thing to do until Boxee is finished is to use the regular AppleTV for streaming and switch to Boxee for Hulu stuff.

P-Worm

frankiepdx
Oct 24, 2008, 11:08 AM
Hi Guys,
it is some days that I play with my aTv, but i cannot connect my mac with boxee (on aTv).

I installed boxee last version, it's work pretty well but I cannot connect my mac.
I try to share folder with smb, with media Link upnp, but nothing!!

Somebody can tell the steps that I need to see my music/movies in boxee?

Thank you in advance!!!

Matteo

The only way I have got it to read my mac is by dropping files into the Drop Box in my Public Folder. BUT, I also needed to enter my username /pass on Boxee. Til I try a bit harder that's my only solution. Make sure SMB share is checked.