PDA

View Full Version : Network connection problem




President
Dec 23, 2008, 12:38 AM
Hi all! I have some trouble connecting to my wireless network using my macbook air. The problem is, when ever I go to my homepage which is google it shows the webpage but then if I went to search for something it shows " safari can't open the page" and I went back to my homepage it won't work again! showing safari can;t open the page. help please.:confused:



jackiecanev2
Dec 23, 2008, 01:00 AM
Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5G77 Safari/525.20)

The homepage is probably popping up because it is cached. Have you played with your wireless router settings?

ercanbas
Dec 23, 2008, 01:18 AM
Hi all! I have some trouble connecting to my wireless network using my macbook air. The problem is, when ever I go to my homepage which is google it shows the webpage but then if I went to search for something it shows " safari can't open the page" and I went back to my homepage it won't work again! showing safari can;t open the page. help please.:confused:

FAKE! How are you having internet problems when you just posted on this forum!

Haha jk. The person above is correct. Clear your cache.

SFStateStudent
Dec 23, 2008, 01:23 AM
FAKE! How are you having internet problems when you just posted on this forum! Haha jk. The person above is correct. Clear your cache.

Too funny!:p

President
Dec 23, 2008, 11:35 AM
sorry all! I'm posting from my pc! My pc works great wirelessly. It's just my macbook air.What is a cache? And how do you clear it?

President
Dec 23, 2008, 11:36 AM
Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5G77 Safari/525.20)

The homepage is probably popping up because it is cached. Have you played with your wireless router settings?

It's not popping up. It won't show any webpages:confused:

n0de
Dec 24, 2008, 07:09 AM
To clear your cache click on "Safari" in the menu bar and choose "Empty Cache".

Try turning off the wireless router for about a minute and turning it back on again. Assuming all of the settings on your MB are correct it should be ok.

If not, we need more info to help:

1. What kind of encryption are you using on your wireless router?
2. Do you have MAC address filtering on?
3. Can you see the network name?

President
Dec 24, 2008, 11:57 AM
To clear your cache click on "Safari" in the menu bar and choose "Empty Cache".

Try turning off the wireless router for about a minute and turning it back on again. Assuming all of the settings on your MB are correct it should be ok.

If not, we need more info to help:

1. What kind of encryption are you using on your wireless router?
2. Do you have MAC address filtering on?
3. Can you see the network name?

1. I'm using WEP
2. I don;t understand
3.Yes, I can see the network name and the wirless signal!