PDA

View Full Version : Attachments: now with inline thumbnails!


Rower_CPU
Feb 29, 2004, 02:45 PM
Another aspect of the new forums that some of you may have noticed is the way that image attachments are handled. Attached images will display a thumbnail(s) linked to the full size image(s) - that's right, you can attach more than one now and easily update/delete them later. Examples below.

Images linked from remote servers (if enabled in the forum) will display as follows:
http://organicallydigital.com/images/avatars/magnum.gif

The upload process has also changed slightly. A window will pop-up, prompting you to browse to the file. It will upload it to the server right then and notify you of any issues with format or filesize. If it successfully uploads, just close the pop-up and submit your post.

jrv3034
Feb 29, 2004, 03:27 PM
...that's a pretty disturbing image there. ;)

Sun Baked
Feb 29, 2004, 03:40 PM
I noticed that quite a few image links are going to be dead, for people linking images from other threads.

The last update made some minor changes in the method for image linking, and this update is completely different.

But it also allows you to link directly to a specific post in a thread much easier. http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=2622

arn
Feb 29, 2004, 04:15 PM
I noticed that quite a few image links are going to be dead, for people linking images from other threads.

The last update made some minor changes in the method for image linking, and this update is completely different.

But it also allows you to link directly to a specific post in a thread much easier. http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=2622

Can you explain what you mean? I don't follow...

arn

Opteron
Feb 29, 2004, 04:17 PM
[QUOTE=Sun Baked]I noticed that quite a few image links are going to be dead, for people linking images from other threads.QUOTE]

in the "I built my First PC" thread in the community discussion fourm all the posted pics no longer show up :confused:

arn
Feb 29, 2004, 04:32 PM
[QUOTE=Sun Baked]I noticed that quite a few image links are going to be dead, for people linking images from other threads.QUOTE]

in the "I built my First PC" thread in the community discussion fourm all the posted pics no longer show up :confused:

gotcha....

I'm generating all attachment thumbnails now.... so they will start appearing soon.

arn

Sun Baked
Feb 29, 2004, 04:33 PM
Try this instead to see if the image tags resolve to various image address method (old to new)...

Really old image address method. "h ttp://forums.macrumors.com/ attachment.php?s= 3d2a79e33fd56fe78a39f293e33dc1d3 &postid=169551"

Image http://forums.macrumors.com/ attachment.php? &postid=169551

Update "http://forums.macrumors.com/attachment.php?s=&postid=169551"

Updated Image http://forums.macrumors.com/attachment.php?s=&postid=169551

Preious Method "http://forums.macrumors.com/attachment.php?postid=169551"

Preious Image http://forums.macrumors.com/attachment.php?postid=169551

version 3.0.0 "http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=2980"

version 3.0.0 image http://forums.macrumors.com/attachment.php?attachmentid=2980

rdowns
Feb 29, 2004, 06:10 PM
...that's a pretty disturbing image there. ;)

Whatcha talking about, Willis?