PDA

View Full Version : AudioQueueNewOutput doesnt work on simulator (2.2)




123321
Jan 20, 2009, 01:39 AM
On Simulator with 2.1 my code works fine, but when I build it for Simulator 2.2 my application hangs on that call:

AudioQueueNewOutput (
&audioFormat,
playbackCallback,
self,
CFRunLoopGetCurrent (),
kCFRunLoopCommonModes,
0,
&queueObject
);

audioFormat correctly filled with call

AudioFileGetProperty (
audioFileID,
kAudioFilePropertyDataFormat,
&sizeof(AudioStreamBasicDescription),
&audioFormat
);

audioFormat:
153801

I used my own sound file and sound files from Apple's examples - same result. Who can help me with that problem?



jnic
Jan 20, 2009, 05:11 AM
What error do you get on the console?

123321
Jan 20, 2009, 06:28 AM
2009-01-20 15:23:26.770 myApp[1988:20b] Error loading /Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType: dlopen(/Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType, 262): Symbol not found: _SCDynamicStoreCopyConsoleUser
Referenced from: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/Versions/A/Frameworks/LangAnalysis.framework/Versions/A/LangAnalysis
Expected in: /Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/SDKs/iPhoneSimulator2.2.sdk/System/Library/Frameworks/SystemConfiguration.framework/Versions/A/SystemConfiguration
=shlibs-removed,shlib-info=[num="50",name="LiveType",kind="-",dyld-addr="0x4803000",reason="dyld",requested-state="E",state="E",path="/Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType",description="/Library/QuickTime/LiveType.component/Contents/MacOS/LiveType",loaded_addr="0x4803000",slide="0x4803000",prefix=""]
=shlibs-removed,shlib-info=[num="53",name="LiveType",kind="F",dyld-addr="0x480b000",reason="dyld",requested-state="E",state="E",path="/System/Library/PrivateFrameworks/LiveType.framework/Versions/A/LiveType",description="/System/Library/PrivateFrameworks/LiveType.framework/Versions/A/LiveType",loaded_addr="0x480b000",slide="0x480b000",prefix=""]