PDA

View Full Version : Time Capsule and AirPort Extreme




laughingperson5
Feb 7, 2009, 10:34 PM
Ok so I'm planing to get a MacBook Air ,but since there isn't that much hard drive memory i want to get a Time Capsule. I am also thinking of getting an AirPort Extreme to replace my current router. Since the AirPort Extreme only has one USB port and I am planning on connecting both my printer and Time Capsule, if i get one of those USB to ethernet adapters, will it work?



Skystar
Feb 8, 2009, 12:04 AM
The time capsule is also an airport extreme base station, you don't need to have both. All you need is the Time Capsule.

laughingperson5
Feb 8, 2009, 12:08 AM
Thanks! You just saved me $179!

ZMacintosh
Feb 8, 2009, 12:11 AM
you can just get the time capsule, then purchase a USB Hub and connect multiple USB Drives &/or printers to it in addition to the internal drive.