PDA

View Full Version : Copy + Paste?




Deathlock84
Feb 27, 2009, 01:13 PM
HOW Do i do it? anyone know?



Jeremy1026
Feb 27, 2009, 01:14 PM
HOW Do i do it? anyone know?

You write a custom class to handle it. There is no cut and paste pre-made for you.

Deathlock84
Feb 27, 2009, 01:49 PM
ohhh snap are you serious???


What the hell man!!! my old regular sony ericsson could do all that! copy and paste and link and all that good stuff and it was a Smart Phone....

The Iphone is a Smartphone and it's acting like a Tardphone.

dejo
Feb 27, 2009, 02:03 PM
The Iphone is a Smartphone and it's acting like a Tardphone.
An attitude like that isn't going to get you a ton of help 'round these parts.

Jeremy1026
Feb 27, 2009, 02:19 PM
ohhh snap are you serious???


What the hell man!!! my old regular sony ericsson could do all that! copy and paste and link and all that good stuff and it was a Smart Phone....

The Iphone is a Smartphone and it's acting like a Tardphone.

It has been WELL documented by just about every major news outlet since the iPhones original release that there is no copy/paste. Don't get pissed because you are being ignorant.

An attitude like that isn't going to get you a ton of help 'round these parts.

+1!

Deathlock84
Feb 27, 2009, 02:23 PM
actully it's funny i edited that part out........ somehow it didn't register me editing it out :(

sorry didn't mean to sound pissy, Was supposed to sound like a Stewie Griffon type of What the Duece man.....

LOL


Ignorance is Bliss lol

It has been WELL documented by just about every major news outlet since the iPhones original release that there is no copy/paste. Don't get pissed because you are being ignorant.


Sorry never really had any Luck with Phones, it was a Major Struggle for me to Find out what i want BEST.... Either a G1 or a Iphone..... after reading the Reviews and comparisons on Both phones the Iphone seemed like a Good idea for me.....


I am not Regreting Buying it....... i just Want to Learn to use it like a PRO L33T

dejo
Feb 27, 2009, 02:51 PM
i just Want to Learn to use it like a PRO L33T
Are you sure you are even in the right forum then? This is for iPhone Programming topics, yunno.

Deathlock84
Feb 27, 2009, 04:23 PM
Thanks Admin :D

Jeremy1026
Feb 27, 2009, 04:54 PM
Fine, for future reference. You'd be more likely to get a helpful response if you properly capitalize your posts. Making your posts easier to read helps those with the ability to help more likely to help if they can easily read your question or problem.