PDA

View Full Version : Macrumors Warcraft 3 Clan


Macmaniac
Jun 21, 2002, 08:50 PM
I think when War 3 comes out we should have a Channel Macrumors and make our own clan Macrumors.
SO what do you think. Lookin for some members.
Also we need to think of a clan sig to add to your name
ex. XDarkSniperX{Mac}

chibianh
Jun 21, 2002, 09:15 PM
can we join even if we suck big time? lol

me hate windows
Jun 21, 2002, 09:31 PM
I preordered it, so I will join the clan if we make one

wake up Jobs!!!
Jun 21, 2002, 10:42 PM
I will join too!!!!!! we should have a starcraft clan too. I have it , but since i got dsl, it would not go on to battle net (starcrft server). Does anyone know how to get it to work with dsl?????

jadam
Jun 21, 2002, 10:53 PM
as soon as i get my 700/12" iBook(my first Mac ever) ill join your Warcraft III clan, also the Tac Ops Clan, and better yet, if they port america's army to Mac's, ill make a MacRumors Squad :)(well at least with macrumros members, maybe not named macrumors clan)

Macmaniac
Jun 22, 2002, 01:22 PM
You can join no matter how much you suck, but after a few awhile we will hope you improve. Also I don't know why DSL would not work with Bnet, I play with lots of peeps with DSL, something screwy is going on with your DSL line.
When War 3 comes out I will Form Clan Macrumors.

TeraRWM
Jun 22, 2002, 02:46 PM
I'm a long time Warcraft/Starcraft fan with LOTS of free time. After Macworld I'll get a new Mac and join the team!!!

MacAztec
Jun 22, 2002, 03:13 PM
{MaC}AzTeC

Macmaniac
Jun 22, 2002, 08:18 PM
Cool idea Aztec!!
I think I will be {Mac}Warrior
Looks like we have a plan.

sparkleytone
Jun 23, 2002, 06:48 PM
is it really a 16MB video card requirement?? if so i guess im screwed, I have a 2001 iBook. :( :rolleyes: :mad:

lemme know, since i've already picked up a "special" PC version copy for my roommates. and i refuse to play a game on the PC if i can get the mac version.

ArtMan617
Jun 23, 2002, 07:25 PM
Im all up for a clan...I'm going to have to claim {MaC}ArtMan617 however. Can anyone post the sys requirements for everyone's future reference?

-ArtMan617

Macmaniac
Jun 23, 2002, 07:57 PM
Sure here are th stats
Windows® 98/ME/2000/XP:

* 400 MHz Pentium II or equivalent
* 128 MB of RAM
* 8 MB 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128 equivalent or better) with DirectX® 8.1 support
* 700 MB HD space
* 4X CD-ROM drive

Macintosh® OS 9.0 or higher/ Mac OS X 10.1.3. or higher:

* 400 MHz G3 processor
* 128 MB of RAM
* 16 MB ATI Technologies or nVidia chipset 3D video card
* 700 MB HD space
* 4X CD-ROM drive

Recommended:

* 600 MHz processor
* 256 MB of RAM
* 32 MB 3D video card
* DirectX® 8.1 compatible sound card
I feel sorry for the guy with the old iBook
Thank god my iMac has 16mb that would suck so much if it did not, I bought this thing just to play War3!

ArtMan617
Jun 23, 2002, 08:47 PM
Jeez...those are pretty steep...pretty soon my 466 iBook SE won't even fit the processor requirements for these games! Oh well, at least I have my MAME...

-ArtMan617

sparkleytone
Jun 23, 2002, 10:45 PM
lol thats the first time my iBook has been referred to as "old". it feels wierd. oh well i still love it as much as or more than the first day i got it.

ArtMan617
Jun 24, 2002, 10:47 AM
I agree...I love my iBook and I'll continue using it until it breaks down (or I get lots of money and buy a TiBook).

-ArtMan617

Macmaniac
Jun 24, 2002, 03:40 PM
When you save up enough money for a TiBook I will buy the old iBook from you!

ArtMan617
Jun 24, 2002, 03:46 PM
We'll see about that...I might want it as a collector's item...I could be one of a handful of people that still owns a Key Lime iBook SE...think of the possibilities!

-ArtMan617

job
Jun 24, 2002, 09:28 PM
I will join as soon as I get a refurb. tower or "new old" tower (i.e. 800/933/DP1Ghz. after expo :rolleyes: ) to replace my iMac that died on me.:(

But yeah, I am interested. How about a Tactical - Ops clan too, since we can play that right now? :D

ArtMan617
Jun 25, 2002, 12:15 AM
I'd be willing to join a Tactical-Ops clan, but I can't guaruntee that I'll be any good...I need to download it first...

-ArtMan617

job
Jun 25, 2002, 12:37 AM
Originally posted by ArtMan617
I'd be willing to join a Tactical-Ops clan, but I can't guaruntee that I'll be any good...I need to download it first...

-ArtMan617

lol. dont worry about being very good. :D I'm not the greatest either.

chibianh
Jun 25, 2002, 08:32 AM
checked the status on my warcraft3 order... *** Shipped ***

it's kinda odd though considering it won't be released until the 3rd.. oh well...

woohoo!

Macmaniac
Jun 25, 2002, 09:04 AM
WOW u lucky B$!%#@^! If it comes early please post some screenshots for us to drool over:)
Think of a name for yourself!{Mac}

chibianh
Jun 25, 2002, 09:44 AM
Originally posted by Macmaniac
WOW u lucky B$!%#@^! If it comes early please post some screenshots for us to drool over:)
Think of a name for yourself!{Mac}


how about chibi{Mac} ?? I'm not very creative when it comes to nicknames and such.. any suggestions are welcome.

IF it comes early, I will post screenshots..

Anh

G4scott
Jun 25, 2002, 10:06 AM
Originally posted by wake up Jobs!!!
I will join too!!!!!! we should have a starcraft clan too. I have it , but since i got dsl, it would not go on to battle net (starcrft server). Does anyone know how to get it to work with dsl?????

I don't know what's wrong with your DSL line. I have a cable modem, and I have problems when hosting games. People with regular dial-up modems can't join my games. It's weird, because I can join theirs. oh well...

Once I get into Warcraft III, my clan name will be one of these:
{mac}Fluffy
{mac}PeeCeeSlayer
{mac}EvilGuyOfDoom
{mac}g4scott (or {mac}g5scott, depending on when the G5 comes out :D )

Macmaniac
Jun 25, 2002, 10:43 AM
Originally posted by chibianh



how about chibi{Mac} ?? I'm not very creative when it comes to nicknames and such.. any suggestions are welcome.

IF it comes early, I will post screenshots..

Anh
Sounds fine, although ty and have {Mac} in front of your name so it looks uniform. Hope it comes early;)
G4Scott thats wierd I have joined lots of games with Cable hosts and I have 56k, wierd stuff man.

lordsinforge
Jun 25, 2002, 11:03 AM
You know some people might mistake us for a bunch of Irish or Scots.

Oh well :p

I figgure I'll just go with it so my name would be MacSinforge.. er {Mac}Sinforge

LS

Iy, laddie... Take a wee nip from me bottle and you can see the little folk too.

coolocity
Jun 25, 2002, 12:27 PM
I'm getting a new mac in august, I'll join then! As for a name, how about {mac}Splud. Splud go weee!

- John

chibianh
Jun 25, 2002, 01:20 PM
well well well... apparently, mediaplay jacked up and called people who had reserved a copy to pick theirs up. They have it... My friend has a copy and is almost finished with the first campaign.

spuncan
Jun 25, 2002, 02:28 PM
Sure I'll join (don't know what I'll play on, sine my G3 233 is too slow :( )
{MAC}spuncan (duh) :rolleyes:
I'll join pretty much any clan u guys come up w/ just give me a week or so to get used to it. IMO stradegy games r way to simple (build, kill, build, kill, etc...)
RTCW or UT2K3 will interest me much more but War3 sounds good.
Hmm maybe I can talk my dad into letting me use his 500mhz iBook :(
guess I'll pick up War3 soon

Macmaniac
Jun 25, 2002, 03:39 PM
I think our clan should ™ {Mac}, alot of other clans are picking up on my idea;). Looks like we will have quite a few members, Remember when looking for our clan we are Channel- Macrumors.(This is not setup yet)

job
Jun 25, 2002, 07:00 PM
So how much would it cost (on a monthly basis :rolleyes: ) to use {Mac} for our Macrumors Tactical-Ops clan? :D

Since we all are members of the Macrumors community, could'nt we use the same sig? Multiple Macrumors clans, one standard sig? We would be playing different games, but we would also be representing the Macrumors community.

Macmaniac
Jun 25, 2002, 07:55 PM
Sure you can use it, I think instead of just our clan having it, it should be the universal sig for Macrumor's. Have fun;)

job
Jun 26, 2002, 12:52 PM
Originally posted by Macmaniac
Sure you can use it, I think instead of just our clan having it, it should be the universal sig for Macrumor's. Have fun;)

Sounds good! :)

xelterran
Jun 28, 2002, 08:16 AM
IMO stradegy games r way to simple (build, kill, build, kill, etc...)
automated response: stf(ish)u n00b (sry i cant help it its just build in from playing too much sc ) :p

if you think strategy games are easy take a look at a few of these replays (if you have starcraft) http://www25.brinkster.com/xelterran/sbreplays.asp

chibianh
Jun 28, 2002, 08:23 AM
Originally posted by Macmaniac
Sure you can use it, I think instead of just our clan having it, it should be the universal sig for Macrumor's. Have fun;)

I don't think we're the only one using the {Mac} sig.. Like I've said, I've seen a couple of the sigs floating around on RtCW and I'm pretty sure it's no one on these forums.

Also, there's this server I play on quite often.. it's a mac server :) and most of the people who play on there are mac users. Ever since I put the {MaC} sig on, they've paid more attention to it. I've gotten to know a few people from [MA] and some other clan. Before, they wouldn't even say hi... lol

xelterran
Jun 28, 2002, 06:11 PM
maby call it {MRK} macrumors knights or something like that,,... hmmm my account will prolly be {MRK}SpunKy or {MaC}SpunKy once i get wc3