PDA

View Full Version : Ipod 5.5g fix




sosku7
Mar 24, 2009, 09:43 PM
So I downloaded a game on my ipod and i play it so much that my button one day suddenly doesn't make that sound "click" so i decide weeks later that i want to take my ipod 5.5g 30GB apart and fix that button. I also wanted to clean the screen since some debris went in it too. Well i followed a youtube video on how to open it. Now that i was taking apart little cables it seemed to be all good. I then cleaned, put it back together but then when i pushed the play button to turn it on, nothing happens. So im confused at this point. I tried plugging it in the computer and it does come up as the hard drive that i also use for it. I can hear the ipod working as i put it to my ear its just that it the screen is blank.
Something weird happened though when i got pissed and decide to open it up again. When i take off the silver mirror plate, if im in a certain position, the light would show but thats it, no other sign, just white. If anyone has any idea what to do or had this experience just like me, plz comment. This happened today and I dont want to buy another ipod. Thanks a lot for reading this. Ciao.



hatehereyes
Mar 25, 2009, 01:23 AM
Did you make sure all the ribbon connectors were securely locked in?

sosku7
Mar 26, 2009, 08:38 PM
Did you make sure all the ribbon connectors were securely locked in?

on my motherboard piece, the lock in black thing broke off when i tried to push to lock it for the screen but i think thats the problem. But that happened when i was trying to secure every ribbon connector..