PDA

View Full Version : powermac g4 ram?




iSaygoodbye
Apr 7, 2009, 01:33 AM
What type of ram does the powermac g4 use? im looking into buying some and the about this mac just says sdram,but newegg has two different types of sdram. so what type does it use



DZ/015
Apr 7, 2009, 01:52 AM
It depends on which G4 you have. There were a number of different models released. Most G4s require either PC100 or PC133.

Keniff
Apr 7, 2009, 01:55 AM
What type of ram does the powermac g4 use? im looking into buying some and the about this mac just says sdram,but newegg has two different types of sdram. so what type does it use


I guess it depends on what G4 you have.
I personally find This (http://www.macupgrades.co.uk/store/help-me-find-my-mac.php#g4) site very useful and easy to navigate.

Click on your model, and then see what's on offer, and how far you can max your machine out.
Get the model part number and then find the product in your own territory, if you're outside of the UK.

I hope this helps...


K.