PDA

View Full Version : Please help. Line In not working.


RiseAgainst
Apr 28, 2004, 12:44 AM
Well, the title pretty much says it all. I tried multiple mics in my powerbooks line in but it doesn't pic anything up.

I've changed the input device in System Prefs with no avail. When i plug something in the bars light up for a sec but then nothing.

Any ideas, or should I take it to the Apple Store?

sahnert
Apr 28, 2004, 01:14 AM
the line in is line level which means unless you have a preamp you wont get much of signal from your mic.

RiseAgainst
Apr 28, 2004, 01:19 AM
Okay....so what your telling me is that I can't get just any mic and plug it in to use instead of the built-in mic?

I don't really think i need a preamp. My friend just plugs his mic in and uses it instead of the built in one.