PDA

View Full Version : Striking OFF!!! (><)




UltraNEO*
May 21, 2009, 12:44 PM
Oh dear lord.. What's happening here? :confused:

http://img.skitch.com/20090521-cyugcw3tcnu5hj7s31deabuag4.jpg
:eek::eek::eek:

I've just installed Strike on my PTLE8 and I seems to be having a little problem with it. it works fine but.. it's looking a little off colour and click in anything will cause the graphics in the plug-in window to flake out! Oddly enough, everything else on the display appears normal and all the other plugs work!!! Odd huh?

At first I thought it's a glitch with the installation but I've already covered that base by trashing the original, then re-install the whole plug-in.. and still no change.


Er.. it's supposed to look like this:
http://akmedia.digidesign.com/products/images/main_lrg_12090.jpeg

Can anyone shed some light on this? I'm baffled... :confused:



Drumjim85
May 21, 2009, 12:46 PM
ya, you need to go to digi's website and install the newest update for that plugin. The one you have doesn't support PT 8

edit, this happened to me with Xpand. I'm assuming there's an update for Strike as well.
http://digidesign.com/index.cfm?navid=115&langid=100&itemid=4952

UltraNEO*
May 21, 2009, 12:59 PM
ya, you need to go to digi's website and install the newest update for that plugin. The one you have doesn't support PT 8

edit, this happened to me with Xpand. I'm assuming there's an update for Strike as well.
http://digidesign.com/index.cfm?navid=115&langid=100&itemid=4952

Doh!! :D

You'd would of thought they'll have an automatic notification regarding plug-in updates right? :rolleyes:

Thanks bud!