PDA

View Full Version : I could use some help with my website.




steve knight
May 27, 2009, 08:49 PM
I had upgraded my host when I was going to get a new site. but the new site never happened. i want to change hosts but I don't know what I need in a new host. will my site work on a apache server? here is my site
http://knight-toolworks.com



italiano40
May 27, 2009, 08:53 PM
you just need a hosting
don't get a vps or shared or dec.
jsut get hosting for the cheapest and you will be good

steve knight
May 27, 2009, 08:59 PM
you just need a hosting
don't get a vps or shared or dec.
jsut get hosting for the cheapest and you will be good
the order page was what I was worried about. I did not remember what it took to run it. I moved my other site to a host that has a kerio mail sever and really like it.

italiano40
May 27, 2009, 09:19 PM
the order page was what I was worried about. I did not remember what it took to run it. I moved my other site to a host that has a kerio mail sever and really like it.

the order page isn't php, it is just javascript and ASP and it should work on just a host of 10gb(usually the smallest hosting you can get) should be fine