PDA

View Full Version : Ram max?




PSpfano
Jun 12, 2009, 10:46 PM
When I use photoshop I lose 2 or 3 gigs on my hdd, then when I close it I get gigs on my hdd back? In iStat my ram isnt maxed out.



snickelfritz
Jun 13, 2009, 01:59 AM
Photoshop requires ~5x filesize in disk space for scratch.
This always occurs regardless of the available RAM.
This is why Photoshop Gurus advocate high speed disk arrays for scratch.

LERsince1991
Jun 14, 2009, 05:11 AM
Whats the Max RAM Ps can actually read? is it 3.2gb or more? I bet with snow leopard its higher for the os but would Ps still be limited?