PDA

View Full Version : UK Itunes


waynepixel
Jun 15, 2004, 03:10 PM
Hi All

For some reason I cannot setup an itunes account with out it being for the USA. I get to the credit card transaction screen and all I seem to get are details for "usa".

Anyone els here had that problem.

waynepixel
Jun 15, 2004, 03:21 PM
Sorry ignore this post I am just being thick.

edesignuk
Jun 15, 2004, 03:21 PM
When you agreeing to the license agreement, above that there is an option to change your country. It caught me out too.

edit: as you posted that I had just posted this! ah well!