PDA

View Full Version : logic 9




preppyclubguy
Aug 20, 2009, 12:25 AM
so i just finally finished the install of logic 9 .... i ended up deleteing my lp8 before installation none the i notice that now some of the logic instruments seem to have less pressets as well as the effects menu items seem different if not less presets.... is there a preset guide out the telling you wich plugin has which presets



GoCubsGo
Aug 20, 2009, 12:26 AM
The manual?

deej999
Aug 21, 2009, 07:15 AM
The manual?

There is no list of all the instrument, effects and channel strip presets in the Manual.

To OP:

Q1. Why did you delete Logic 8 before installing Logic 9?

Q2. What did you delete exactly?

deej