PDA

View Full Version : Meta-X acting weird




Chad H
Aug 20, 2009, 06:14 PM
Hey guys,
I have Meta-X 2.4.6 and its acting strange. I am trying to tag all my "Hellraiser" movies and its not finding anything. Most of the time it acts like its not even searching. I can delete Meta-X and re-download and it temporarily fixes the problem. Then it goes right back to the same thing. Has anybody had this problem or know of a place where I can find an older version?



mpshay
Aug 20, 2009, 06:31 PM
I've actually noticed the same thing the last couple days. Not sure what changed. I've had the same version installed for quite a while. The IMDB browser portion still pulls up the correct info, but actual app refuses to automatically populate the data fields most of the time.

eddyg
Aug 20, 2009, 07:32 PM
It looks as if the amazon apis aren't working any more. Tag chimp still works though. Maybe amazon pulled the plug?

Chad H
Aug 20, 2009, 08:12 PM
That sucks most of my info comes from Amazon. :mad:

WooBah
Aug 20, 2009, 11:19 PM
Same here. I had to add all data in myself. There is an issue!

Shuttleworth
Aug 21, 2009, 02:12 AM
I've also noticed I'm only getting data from TagChimp, not Amazon.

TheCheapGeek
Aug 21, 2009, 07:58 AM
Meta X has given me so many problems in the last few months, I have fully switched to Lostify, it works so much more reliably.

PcBgone
Aug 28, 2009, 08:28 PM
Have any of you found a decent alternative? I dont feel like entering everything in for Lostify...

Andrew Henry
Aug 29, 2009, 06:26 PM
Man I am so glad I saw this thread, I've been searching and searching, this crap isn't working anymore and tagchimp has barely any of the movies I'm trying to tag.. and I'm not very interested in filling the blanks in when I'm taking 10 - 15 movies at a time, has anyone e-mailed the developer?

mpshay
Aug 29, 2009, 07:14 PM
I'm guessing the problem is caused by the API restrictions Amazon.com recently announced, but I could be wrong.

PcBgone
Aug 30, 2009, 08:40 PM
Man I am so glad I saw this thread, I've been searching and searching, this crap isn't working anymore and tagchimp has barely any of the movies I'm trying to tag.. and I'm not very interested in filling the blanks in when I'm taking 10 - 15 movies at a time, has anyone e-mailed the developer?

I sent of an email to the developer today, however havent gotten any response at this time..

veedow
Aug 30, 2009, 09:15 PM
I sent of an email to the developer today, however havent gotten any response at this time..

Rod, the developer, emailed me this response:
Yes, Amazon changed their API, and I am *trying* to figure out how to use the new one. Right now I've got to say that they have me baffled. This is why the search queries are being rejected and no data is retrieved. Dan and I are looking into a fix, but can't guarantee anything concrete right now.

- Rod

dynaflash
Aug 30, 2009, 09:57 PM
kerstetter and dan hi are excellent devs. if anyone can figure it out they will. as an avid user of metax I suggest we all just give them some time. MetaX is a first rate product and this is not their fault. patience is a virtue in this case. Just my .02

Andrew Henry
Aug 30, 2009, 11:31 PM
kerstetter and dan hi are excellent devs. if anyone can figure it out they will. as an avid user of metax I suggest we all just give them some time. MetaX is a first rate product and this is not their fault. patience is a virtue in this case. Just my .02

MetaX is a wonderful application, and I would gladly pay for it. I just hope that they get this situation figured out soon, because I have movie that are piling up at a rapid pace. :o

MLC4SGR
Sep 7, 2009, 04:19 PM
Any updates on this?

ladysman
Sep 8, 2009, 12:59 PM
The windows version of MetaX is fixed and works great. I'm sure the Mac version will be fixed soon.

http://www.danhinsley.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=90&sid=f05f9f06ca93347255fe068d70692302

PcBgone
Sep 16, 2009, 03:45 PM
The windows version of MetaX is fixed and works great. I'm sure the Mac version will be fixed soon.

http://www.danhinsley.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=90&sid=f05f9f06ca93347255fe068d70692302

Could you run this in Parallels? I dont want to boot up to bootcamp as I hate windows with a passion.

hitekalex
Sep 27, 2009, 08:18 PM
As of recently, MetaX has started to trash the audio tracks on certain M4V encodes. As soon as I run a movie through MetaX tagging, the audio is no longer playable. Reproducible it both on QuickTime and VLC.

Anyone else had this happen? Very strange, as MetaX has been rock solid (at least until the Amazon stopped working).