PDA

View Full Version : Lode Runner + Price of Persia port for OSX?


mmmdreg
Jul 15, 2002, 08:58 PM
Does one exist?

holmesf
Jul 15, 2002, 09:13 PM
no.

McFreggle
Jul 16, 2002, 02:30 AM
Originally posted by holmesf
no.
and neither does the prince of Persia ;)

k.

_bnkr612
Sep 23, 2005, 12:57 PM
Doesn't anyone know of an emulator or something? I want to play Prince of Persia and Lemmings!

deryk
Sep 23, 2005, 02:10 PM
Doesn't anyone know of an emulator or something? I want to play Prince of Persia and Lemmings!

What about installing OS 9?

Eric5h5
Sep 23, 2005, 02:51 PM
Doesn't anyone know of an emulator or something? I want to play Prince of Persia and Lemmings!

Just install Classic. Prince of Persia and Prince of Persia 2 both work fine that way, though you need to manually switch to 256 colors first. (And adjust the resolution...they're both pretty small when running in something like 1280x960 like I normally do....)

--Eric

_bnkr612
Sep 23, 2005, 03:55 PM
Thanks!

I guess I can get 9 on my ol' iMac screaming to be played with.