PDA

View Full Version : Horribls Front Page Error Message!!! Help!!!


Capt Underpants
Jun 26, 2004, 12:43 PM
When I try and go to www.macrumors.com I get this error message:

Warning: mysql_connect(): Host '192.168.1.4' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/macrumor/public_html/csspvt/cssdbinit.inc on line 8
Unable to connect to database

What is causing this????

whfsdude
Jun 26, 2004, 12:55 PM
My guess is the forums are on different servers or don't use the same database as the front page.

In anycase it looks like it can't connect to a machine, it's a LAN ip so I couldn't ping it to see if it was actually a machine down.

Oh well at least the forums are still up :-)


Sites that are down:
http://macbytes.com/
http://macrumors.com/

MoparShaha
Jun 26, 2004, 12:57 PM
Yup, I'm getting it too.

MacFan25
Jun 26, 2004, 12:57 PM
:confused: Not sure what it means, but here it is:

yamabushi
Jun 26, 2004, 01:01 PM
I received the error message as well. Navigating directly to the forums seems to work fine.

upperblue79
Jun 26, 2004, 01:08 PM
I have tried from my 2 macs and the 2 pc's in my house, but everytime I go macrumors.com I get "Warning: mysql_connect(): Host 'xxx.xxx.x.x' is blocked because of many connection errors. Unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in /home/macrumor/public_html/csspvt/cssdbinit.inc on line 8
Unable to connect to database" Anyone have any ideal?

mms
Jun 26, 2004, 01:09 PM
Not sure, but it happens with me too.

FelixDerKater
Jun 26, 2004, 01:10 PM
I have 15GB of free bandwidth on my server that I am not using right now, so if they go to a text-only front page like they usually do for big events maybe that could help them out?

hotwire132002
Jun 26, 2004, 01:12 PM
Not sure, but it happens with me too.

I've got the same problem--I think it's a server problem.

Sun Baked
Jun 26, 2004, 01:26 PM
Strange to see the front page crashed while the forums are still running.

upperblue79
Jun 26, 2004, 01:28 PM
Strange to see the front page crashed while the forums are still running.
So I'm not the only one with this problem? I was thinking it was something my connection did that caused my ip to be blocked.

Gee
Jun 26, 2004, 01:38 PM
So I'm not the only one with this problem? I was thinking it was something my connection did that caused my ip to be blocked.

I thought that as well ;-) Glad to see it's not just me.

MoparShaha
Jun 26, 2004, 01:59 PM
Strange to see the front page crashed while the forums are still running.The main page and the forums are hosted on different servers.

There is also a discussion going on here.

Mod note: The two threads are now merged.

Mord
Jun 26, 2004, 02:06 PM
damn



(all i could think of saying really\0

whfsdude
Jun 26, 2004, 02:15 PM
I've got 64GB. But I don't think that is the problem I think something just crashed. The site load shouldn't have been that high. Normally it's the forums that slashed.

Doctor Q
Jun 26, 2004, 02:17 PM
The moderators are aware of the trouble. Stay tuned.

CmdrLaForge
Jun 26, 2004, 02:31 PM
Yep,

Macrumors front page is down. Funny that the forums are still up.

Anyway, I guess they fix it soon.

Mudbug
Jun 26, 2004, 02:45 PM
Yep,

Macrumors front page is down. Funny that the forums are still up.

Anyway, I guess they fix it soon.

they're on separate servers, so they stay independent of one another.
We're looking into it...

iElvis
Jun 26, 2004, 03:18 PM
macbytes is also affected too.

Ja Di ksw
Jun 26, 2004, 03:33 PM
The page is down, could this mean . . . . updates are here when it goes back on!! Oh, wait, this is macrumors.com, not apple.com. Da**

glad to see it wasn't just me, had me concerned at first

whfsdude
Jun 26, 2004, 04:17 PM
Looks like Arn fixed it.

w00t :D

cjc343
Jun 26, 2004, 04:43 PM
The server was probably trying to send out too much data too quickly due to WWDC craze.


I got the error too.

JOD8FY
Jun 26, 2004, 04:50 PM
Got the same error message, but now it's working. I was on my PC, so I figured it was just Windows :D. Seriously though, sometimes I just can't navigate anything on the internet on my desktop and then I pull out my PB and everything is fine :confused:.

Oh well... :rolleyes:

JOD8FY

musicpyrite
Jun 26, 2004, 09:43 PM
The server was probably trying to send out too much data too quickly due to WWDC craze.


I got the error too.

Damn! And we still got 3 days till WWDC, MacRumors will probably be down the whole week.... :(

Doctor Q
Jun 26, 2004, 11:42 PM
The problem had to do with the article database, not with the number of visitors or views. I, for one, expect MacRumors to manage fine on Monday, using the usual low-bandwidth presentation we've had for past keynote speeches.